Thursday 6 December 2007

Romanica

In seara asta am stat 20 de minute la bariera din Mogosoaia. Tot timpul asta, eu si alti aproape 30 de cetateni am stat ca vitele asteptand sa treaca trenul. De ce zic ca am stat ca vitele? Pentru ca n-a mai trecut nici un tren. Pur si simplu uitasera bariera lasata si si-au amintit de asta dupa 20 de minute, cand au si ridicat-o. Up theirs!

11 comments:

soferul said...

se leaga de acest post, ca sa zic asa.
esti la leapsa.

Oana Dobre-Dimofte said...

Soferule, permite-mi, te rog, sa aman raspunsul la leapsa. Pentru ca daca ar fi sa spun in secunda asta cum arata primarul ideal, raspunsul ar fi destul de morbid. :)

Anonymous said...

E foarte, foarte tare! Oana jos palaria in fata experientei tale. Si eu care credeam ca sunt tristul posesor al unor cazuri asemanatoare de prin trafic. Keep walking... Suntem o natie cu totul si cu totul aparte.

Unknown said...

D'aia lipsisi tu din fatza lu' tv cand te barfeam cu Cozmanca:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor: mai bine la bariera cu trenul inexistent decat la PSD zilele astea! :) Inclusiv pentru ca nu-l mai au pe Cozmanca.

Unknown said...

Nici nu stiu ce pierd comunistii astia vopsiti superficial:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor: poate incep si ei sa se prinda ca a inceput sa le sara smaltul.

Unknown said...

Mama imbecililor e mereu gravida. Deci nu se prind:)

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor: Good point! :D

Constantin said...

Respect orice opinie dar ma ingrijoreaza cele putin argumentate.
Ca unul care despic firul in patru sau multiplu - motiv de repros din partea tanarului urmas, dar nu numai - nu pot sa nu pun in balanta competenta. Daca ne-a lipsit ceva masiv / determinant in ultimii 18 ani apoi cu CERTITUDINE a fost sus pomenita COMPETENTA.
Primul care a deschis calea incompetentei a fost P.R. Urmatorii sefi de executiv - in proportii diferite - l-au urmat cu "devotatiune", mai ceva ca in fosta intrecere socialista.
Iar daca smaltul cade pe undeva macar sa ni se arate un altul. Astept.

P.S. Iar daca este adevarat ca se pune la cale impartirea poporului roman in mai multe popoare nu=mi ramane decat sa intreb : stie cineva vreun link care o alta planeta din Calea Lactee ? N-as vrea mai departe...

soferul said...

@ oana -> se accepta :)