Tuesday 13 November 2007

Sinergia blogosferei, mai draga!

Deci, hm- hm, oficial imi merge prost. Pentru ca nu sunt Ion Iliescu. Nu-i vreau functia sau biografia, dar as vrea sa am la 27 de ani energia pe care "comrad" Ilici o are la 77 de ani. Senat, ite descurcate si mai ales incurcate in PSD, doamna Nina, biroul din Atena si acum BLOG. Da, mai animalelor, ati citit corect: Ion Iliescu are blog! De care am aflat de la Sutu. Bloguletul iliescian are tot ce trebuie unei astfel de uneltiri a hidrei capitaliste: povestiri de peste zi (despre BPN, sindicalisme, referendum- dar na, n-oti fi vrut sa scrie despre I-phone), cu header cu citat din Lessing si cu blogroll- in care ii remarc pe Adrian Nastase (!!!), Sorina Matei si Victor Ciutacu.
Cu aceasta fericita ocazie, ii dau fostului presedinte prima si probabil ultima leapsa: ce vitamine luati, domnule Iliescu?

14 comments:

Amahya said...

Da, Iliescu are o energie demna de invidiat! Vineri a fost la Facultatea de stiinte Politice(SNSPA)la o conferinta pe euroalegeri si... A MONOPOLIZAT DISCUTIA!!! ("viitorii" europarlamentari, l-au ascultat chitic... ca un adevarat tatuc al democratiei ce e... )
Apropos, ar fi interesant de stiut ce vitamine ia ...un complex cu toate C-urile,D-urile Zn si Mg :)

Anonymous said...

"Cum e când te pune Iliescu în blogroll. Onorat. Plăcut surprins. Provocat."

Anonymous said...

Asa am eu norocul de a ajunge in blogroll-uri numai dupa ce actualii scriitori de Net ajung in opozitie sau trasi pe linie moarta. Cand sunt pe cai mari, unul n-ar da un telefon sau, hai, o cafea...

Anonymous said...

ma bucur ca ai inteles ce limite ai

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: de ce nu ma injuri tu cu nume si prenume? Poate asa ai avea si o sansa sa-ti public comentariile. Deocamdata ti l-am lasat pe asta, poate te stimulez...

Anonymous said...

La mine facea referire curajosul anonim, Oana...

Oana Dobre-Dimofte said...

Victor: nu stiu, poate mai degraba la amandoi. Pana acum mi-a mai trimis mesaje pe care nu le-am publicat, ca mi se inroseste displayul.

Anonymous said...

Am confirmarea de la sursa ce este blogul lui.
In alta ordine de idei, oamenii fara argumente sunt imbatabili.

Anonymous said...

EDIT: CA este...

Anonymous said...

Victor, iti fac o promisiune publica : Eu te tin la blogroll si cand voi ajunge sus. S-ar putea sa nu imi mai aduc bine aminte cine esti, dar te tin acolo =))Da, azi am chef de glume proaste.

UnCopilutz said...

Ce vitamine, dar şi ce doză...

c said...

cind "ajungi sus"?! in locul tau nu m-as grabi, esti cam tinara sa dai coltu' :D
nefericita exprimarea ta pe ziua asta

Unknown said...

Ummm

Mie-mi place blonda :D

Aaaa, trebuia sa comentez mesajele nu autorul, pey in cazul asta: ... :)

Oana Dobre-Dimofte said...

Cvasilo...: Pai ce altceva sa fi fost? :) Cu un amendament: obisnuiesc sa-mi aleg eu subiectele, nu sa ma aleaga ele pe mine.