Friday 5 October 2007

Dimineata

Cafea tare, televizorul inchis, usa de la balcon deschisa, razele de soare care ajung pana in mijlocul camerei, Edith Piaf, Sinatra si muzica sarbeasca. Cine zice ca diminetile-s oribile? Eu, de obicei, dar nu si azi.

9 comments:

Anonymous said...

Dimineata da, raze de soare da, Sinatra da; dar muzica sarbeasca?!

Anonymous said...

Fiind tiza mea si pe deasupra blonda la origine, tin sa iti dau dreptate cu retstul diminetilor. Eu le urasc doar pentru ca exista. Nu cred ca voi fi vreodata fericita dimineata.

Oana Dobre-Dimofte said...

Dr b: Care-i problema cu muzica sarbeasca? Exista si e minunata, desi de-abia de curand am inceput s-o descopar. Preferata mea e o formatie care se cheama Magazin.

Anonymous said...

De astia vorbesti? http://www.youtube.com/watch?v=rYmAiYqqy5c&mode=related&search= Mi se par super! Am ales aleator un cantec, am vazut multe, si muuult mai vechi.
Si da, asa dimineti... cam da! Mi-am amintit reclama aia cu "o, voi dimineti de weekend...":)

Oana Dobre-Dimofte said...

Elena: da, insa eu am ascultat un album mai vechi, unde cred ca aveau o alta vocalista. Cauta, daca iti plac, piese ca "Ginem" si "Opium".

Anonymous said...

Păi fie te-a cuprins un acces de naivitate şi ai uitat de răul din lume, fie îţi merge bine (ex: deobicei o partidă de sex bună „the night before” face să crezi că e o dimineaţă frumoasă „the morning after”).

Oana Dobre-Dimofte said...

Inromania: nu neaparat.

Anonymous said...

"Razele de soare care ajung pana in mijlocul camerei" = pranz si nu dimineata in Romania, pe 5 octombrie. Trebuie schimbat titlul.

Oana Dobre-Dimofte said...

Anonimule: vorbeam despre ora 10 AM. Ceea ce pentru mine e dimineata.