Wednesday 5 September 2007

Hrebenciuc- asa cum nu l-ati mai auzit niciodata

In Cotidianul de maine, Cristi Sutu scrie ceva incredibil. A, nu ma intelegeti gresit. Nu ideea cu alianta PNL-PSD este incredibila. Nici ezitarile lui Geoana. Catusi de putin. Adevarata supriza a articolului este citatul asta:

Hrebenciuc s-a declarat deranjat de faptul ca Adrian Nastase si-a asumat paternitatea ideii. „El stia de discutiile astea (parteneriat PNL-PSD - n.r.). Si stia ca nu pot sa spun. El a facut un lucru care nu se face. L-a dat pe blog. E incorect. Daca el continua sa spuna ca el a propus asta o sa-l fac nesimtit. E ideea mea de un an si ceva. Dar el asa s-a invatat…“

La prima vedere, ai zice ca Hrebenciuc si-a pierdut cumpatul. Daca ar fi vorba de oricine altcineva, mi s-ar fi parut o situatie fireasca. Oamenii se mai enerveaza, le mai ies porumbei pe gura... Dar Hrebenciuc nu si-a pierdut niciodata cumpatul pana acum. Cel putin public. Sa-l apuce isteria acum, pentru ca Nastase il plagiaza pe blog? Absolut ridicol! Si atunci de ce o fi fost Hrebenciuc atat de violent in exprimare? Vrea sa ne mai spuna ceva despre statutul lui Nastase in PSD si isi lasa tonul vocii sa vorbeasca de la sine? Voi ce credeti?

7 comments:

Anonymous said...

că politica e o curvă?iar politicienii matroane?
ciudăţenia e că noi sîntem ĂIA: şi ! şi cu banii luaţi...

cu stimă,
citizen şi casio

Anonymous said...

Mie mi se pare incredibil sa te certi in public pe paternitatea acestei idei de strategie politica.
Pentru mine a fost foarte trist sa constat ca mult trambitata relansare in politica a lui Nastase, care se lauda cu un nou proiect politic, n-a fost altceva decat o strategie de culise ca sa ajunga la guvernare. Nu stiu, poate sunt eu de moda veche si inca mai visez ca un program politic inseamna nu un calcul matematic ulterior algoritmului lui d'hondt, ci un program care sa cuprinda idei noi, evident de guvernare, fie ea si din umbra.
Acum ca mai vine si Hrebenciuc si zice ca a fost ideea lui, si sincer il cred, ma dezamageste si mai mult Nastase! si eu care l-am votat in 2004!

Anonymous said...

Cred ca intrebarea "Vrea [Hrebenciuc] sa ne mai spuna ceva despre statutul lui Nastase in PSD si isi lasa tonul vocii sa vorbeasca de la sine? " ar fi dragut sa i-o postezi la Nastase pe blog.

Carina said...

Nastase nu mai are statut in PSD si asta incerca sa spuna/ascunda Hrebenciuc...

john doe said...

Oana,Hrebe si-a mai pierdut cumpatul acum vreo 2 luni cand l-a atacat foarte dur pe Base.Probabil ca s-a mai ramolit si el...

ciupercă said...

oana, explicatiile o sa le vezi in dosarele pe care le va avea DANA la DNA

Anonymous said...

Lui Hrebenciuc i s-a creat o aura falsa de urzitor meserias. Mie mi se pare inofensiv baiatul. Si in orice caz politica urmeaza un curs mai obiectiv, in functie de evenimentele de peste zi si nu cum le gindeste Hrebe. Poltica ar trebui sa fie un joc de sah, inteligent, onest, cu mutari anticipate si nu pripeala si balacareala. As vrea ca presa sa nu mai scrie atit de mult despre politicieni, ca le-am ridicat statui. Ce nu inteleg oamenii e ca nu ei sunt in slujba senatorului, caruia ii ridica osanale, ci invers.