Tuesday 14 August 2007

Promo

Sunt pe teren- trei deplasari in patru zile. Timisoara, Sinaia si acum Bran. Revin maine cu detalii. Despre cioco Mocca, despre prieteni si inevitabil despre PSD.

24 comments:

stefan said...

Ce faci Oana, l-ai suparat pe Geoana. Am vazut secventa si ai fost cam agresiva, te-ai erijat in judecatorul PSD si al lui Geoana. Va trebui sa inveti ca nu suporta un ton inchizitorial. Trebuia sa folosesti linguseala, o vorba buna la inceput si putin respect, ce naiba, nu ai calitatea sa-i judeci. El isi facea numarul si tu trebuia sa-i pui intrebari capcana, aparent inofensive. De exemplu, daca parlamentarii PSD-isti nu vor fi de acord sa plece acasa si nu vor vota motiunea, daca urmatorul guvern PD demisioneaza in fiecare zi, etc.
N-am treaba cu PSD, nefericirea mea este ca sunt PNL-ist.

Anonymous said...

Sa nu-ti fie teama. Nu ai gresit.

stefan said...

http://www.hotnews.ro/articol_81245-Suparat-Geoana-a-parasit-emisiunea-de-la-Realitatea-Tv-ca-sa-se-uite-la-meci.htm

Comentariile cititorilor hotnews iti sunt favorabile

efectul G said...

esti nemaipomenita...cate deplasari!!!

john doe said...

Bravo Oana! L-ai facut pe Geoana sa arate in continuare cat de slab poate sa fie! Asta vrea sa conduca tara?! Vai de capul lui...

Anonymous said...

Geoana e mitocan nu pentru ca a cedat psihic in fata focului automat la care l-ai supus, ci pentru ca nu se face asa ceva unei domnisoare care incearca plina de elan sa-si faca meseria. Suna mai natural "prostanac mitocan" decat doar "prostanac".

Constantin said...

Abia astept si eu !
Am vazut numai - din fericire sau din pacate ?!- parasirea scenei de catre M. Geoana .
Din comentariile invitatei lui M. Tatulici parca asa am inteles : cineva ar fi provocat / declansat resortul.
Sunt convins ca vei face un articol tare de tot.
Si ve fi la obiect precum ai fost atunci cu legea protectiei muncii!

Anonymous said...

Ce a fost la Bran cu PSD, stim deja....Sper sa ne povestesti mai mult de oamenii locului, de peisaje si mai ales cum au trecut de urmarile viiturilor. De PSD sintem satuli.

Anonymous said...

esti o deontoloaga pe cinste...

efectul G said...

chiar daca postarile mele le tratezi ...cu o blonda aroganta, asculta...calm, un sfat:

Tu existi, ca si ziarist/politic, in masura in care reusesti sa ai relatii normale...poate chiar calde..cu politicienii.Trebuie sa ai informatii de la ei cu cel putin un minut inaintea ...mea.
Ori daca nu esti diplomata, nu ai o atitudine macar respectoasa si calci aiurea oamenii pe coada..doar tu pierzi.
Poti fi inteligenta si acida fara sa strigi asta in gura mare, poti alege sa fi ironica si nu obraznica.
Doar tu ai pierdut in emisiunea de aseara.

stefan said...

Iata o pozitie. Ar putea sa fie ceva de invatat de aici


Comentariul lui pymm:
august 15, 2007


Hai se ne uitam la povestea asta din doua directii.
1. Pozitia lui Geoana. Seful PSD pare sa fi stiut el ceva - cel putin asa arata intreaga scena, omul are aerul ca modul de incepere a “moderararii” ii confirma, daca nu o informatie, macar o banuiala ca a ajuns (a fost trimis?) in studio pe post de tinta.
2. Pe mine unul chiar m-ar fi interesat ce urma sa zica Geoana in povestea asta a motiunii. Moderatoarea nu-mi da, in chimb, impresia ca ar fi si ea interesata; ea are aerul ca trebuie sa-si consume din prima munitia (saracutza si previzibila, de altfel - cu responsabilitatea caderii in sondaje aruncata pe umerii lui Geoana).

Si cate o concluzie:
1. Nu e foarte sigur ca ar fi fost mai bine pentru Geoana sa ramana in emisiune. In atare cazuri, transmiterea unui mesaj curat si limpede catre electorat e fatalmente dependenta fie de buna credinta, fie de inteligenta, fie pur si simlu de bunul simt al moderatorului. In cazul ca cele trei lipsesc, e bine sa-ti cauti alt canal pentru mesajul tau. Adica nu “e bine”: e imperios necesar si onest.
2. Creste numarul jurnalistilor lipsiti de normele basic ale interviului/moderarii/gestionarii fara patima si partizanat a unui conflict politic de interes public. Tirajele/audientele sunt in scadere, iar caracterul spectaculos al articolelor/emisiunilor este imprimat la modul cel mai rudimentar: orice prost se crede CTP, Cristoiu si alte figuri publice care si-au intemeiat imaginea exvclusiv pe discursul contestatar.

Bila neagra si pentru moderartor, si pentru Tatulici, si pentru Realitatea.
N-au reusit sa scoata de la Geoana ceea ce ma interesa pe mine ca telespectator al lor. Cand vor invata ca asta ar fi fost dezideratul lor suprem, atunci vor face presa de-adevaratelea.

stefan said...

Oana valideaza si postari critice. Calitatea omului permisiv la argumente, deci inteligent. Nu suficient cat sa-si dea seama ce rau imens ii produc tigarile. Cand ma gandesc la ce va deveni chipul ei peste un timp, imi vine sa....ma apuc de fumat.
Daca voi castiga la loto, voi folosi toti banii s-o determin sa se lase de fumat.
Viitorul sot fumeaza?

fatman said...

Sunt placut impresionat de atitudinea transanta din cadrul emisiunii si ma bucur ca mai exista si cate un ziarist cu coloana vertebrala in presa romaneasca.
La mai mare!

roaitars said...

N-an vazut emisiunea, ca sunt dinamovist :), dar am vazut dupa aia ce s-a intamplat.

Oana, nu asa se face. Trebuia sa-l intrebi din prima: Sunteti genial?

Nu cred ca mai pleca...

Realitatea lui Petria said...

Eşti cam sadicuţă. Ce i-ai făcut bietului Geoană...

Anonymous said...

1. Nu te-ai tinut de cuvant. Ieri trebuia sa-ti scrii articolul. Nu ai facut-o. Trebuia cumva sa-ti justifici gestul si nu ai avut argumente.
Mai cred ca si Tatulici te-a urechiat un pic.Practic i-ai stricat emisiunea.
De altfel nu e prima oara cand vrei sa-ti arati muschii. Ai facut lucru asta de multe ori. Te "monitorizez " de ceva vreme. Sper sa tragi invatamintele de rigoare.

P.S. Iti trebuie ceva ani pana sa ajungi Rodica Culcer !

john doe said...

Care-i problema daca ziaristii sunt cateodata ceva mai agresivi?Atata timp cat intrebarile lor sunt corecte,e foarte bine sa fie asa.Clasa politica din Romania s-a obisnuit cu spalatori de cadavre,cu tot felul de baieti platiti sa scrie si sa spuna ce vor ei samd.Cum apare cineva mai al dracului care spune lucrurilor pe nume,se supara si pleaca.Asa cum vrem schimbarea clasei poltice,la fel ar trebui sa vrem si schimbarea breslei jurnalistilor,pt ca sunt destui care nu au ce cauta in media de orice fel.

Sper ca Rodica Culcer sa nu fie un model pt Oana...

stefan said...

Ajunge cat am certat-o. Orice om inteligent invata din experiente proprii si ale altora.

stefan said...

asa da. Mi-ai placut asta seara cu Voiculescu

Anonymous said...

Cum am mai spus'o "Bineeeee Oanaaaaaaaaaaa!". M'am saturat de vorbe atent selectionate/alese adresate politicienilor. Totusi astept detalii "din culise" despre "intalnirea" cu domnul Geoana

Anonymous said...

wow, am cautat emisiunea si, Oana ai fost Formidabila... facand abstract de arogantza si stupiditatea lui Geoana, you handled it beautifully...
bravo bravo bravo

Anonymous said...

Spui tu acolo: "Revin maine cu detalii. Despre cioco Mocca, despre prieteni si inevitabil despre PSD."
Eu zic ca PSD e destul de evitabil...Chiar e de recomandat...

CĂLUGĂRUL TEOFIL said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

de credeti ca doar voi, juranlistii, aveti derptul sa inchideti gura politicienilor/invitatilor, asa cum o facea de exmplu mentorul andrei gheorghe? cum nu ii convenea ceva, inchidea telefonul in nas...orice persoana are dreptul sa se apere, iar daca, printr-o conjunctura, pererile voastre ajung mult mai repede la public, asta nu inseamna ca sunteti dumnezei si invitatii trebuie doar sa "taca si sa faca frumos" atunci cand voi sariti calul. barvo lui basescu ca a dat telefoane in direct, bravo lui geoana ca a plecat pentru ca ei sunt oameni cunoscuti prin prisma faptelor lor si nu doar datorita unei conjuncturi. pina una alta, un politician/o vedeta isi poate permite sa isi faca un canal de televiziune unde sa apara numai el, dar un jurnalist nu isi poate crea propriile vedete pe care sa le promoveze.