Saturday 2 June 2007

Pe bloguri bantuie o tampita...

...care pentru ca America a fost descoperita deja, s-a scremut sa descopere si ea ceva. Si m-a descoperit pe mine postand pe forumuri de muieri chestii legate de moda, pantofi, estetica, flori, filme sau baieti. Si pentru ca tampitele au in general destul de mult timp liber s-a gandit sa si-l umple aruncandu-si descoperirea pe toate blogurile pe care le gaseste. Pentru ce atata truda, draguta? Ca sa demonstrezi ca nu-s un robot ci mai am si superficialitati feminine? Pe care, in lipsa de timp de socializare in real life cu prietenele, le mai discut si pe net? Desi nu m-ai rugat frumos, uite, iti curm eu chinul si confirm public ca-mi place sa-mi spal creierul seara vorbind despre farduri si tzoale, cu cine mai gasesc in tema pe forumuri, indiferent ca au 16, 25 sau 40 de ani. De ce? Just for fun. You should try fun somentimes... Cum ar veni, recunosc fapta, dar n-o regret. Capisci?

25 comments:

Anonymous said...

Ăsta-i articol de trimis prietenei mele. Îi va plăcea.

Unknown said...

Chiar Oana, ce parfum preferi?

Oana Dobre-Dimofte said...

Lolita Lempicka :)

Oana Dobre-Dimofte said...

A, si Mademoiselle Coco de la Chanel, dar pe asta doar la "zile mari" :)

Unknown said...

M-ai prins... Din ce gen face parte? La ce ar duce cu gandul?

Oana Dobre-Dimofte said...

Lolita Lempicka n-as sti la ce ma duce cu gandul. E un parfum mai degraba sofisticat, fara o nota recognoscibila, desi inclina spre floral, dar "with a twist". :)

Mademoiselle Coco este ceva mai "greu", desi nu e dulce. E in mod clar un parfum care merge numai iarna, de aceea, desi imi place foarte mult, nu apuc sa ma dau cu el decat la Pasti si la Craciun.

Oana Dobre-Dimofte said...

La Revelion am vrut sa zic, nu la Pasti, lol.

Unknown said...

Super faină reclama la Lolita Lempicka!!! "Le premier parfum..." Ai spune că este vorba de Frumoasa din pădurea adormită. Clar că aroma este florală! Vezi Oana, aşa ajunge omul să te cunoască mai bine :))

Unknown said...

Cât despre demoasela Chanel... alt parfum floral, iasomie amestecată cu trandafir... "aérien comme un pétale..." :)) Am înţeles. Se foloseşte doar la ocazii deosebite. Deja cred că trec în lumea viselor...

Anonymous said...

Si parfumul meu preferat e Lolita.
M-am topit din prima clipa cand l-am descoperit. Este un amestec atat de diafan de putin din toate...,putin dulce,putin sofisticat, un strop romantic, tonic, visator, imi da incredere in mine!
Un parfum de printesa (moderna si sofisticata, jucausa si activa..., copilaroasa sau incapatanata...)

ZUZU (mi-am uitat parola:(( )

ender said...

Oana. In semn de sprijin. Am o prietena care de fiacre data cind iti vede blogu, citeste ea ce citeste acolo serios dupe care zice: Bah, da' unde-o fi gasind pantofii aia?

Anonymous said...

Trebuie sa te scot la o cafea deci, cred ca esti printre putinele persoane care ar intelege fapta si ar aprecia achizitionarea de creme de fata pe care mai scumpe ca o bursa de studenta eminenta.

Oana Dobre-Dimofte said...

Iorga: Pantofii sunt de pe neimanmarcus, ebay si alte site-uri de shopping la care deocamdata nu am acces din motiv ca Romania's my country, iar ei refuza livrarea in tarisoara asta... :(

Andressa: Deci da! :)

Anonymous said...

ar trebui sa te scot mai des la cafea, dobre, ca sa nu te mai injure lumea pe bloguri ca vorbesti de tzoale si parfumuri.dintre cele mai obsedate de kestii de-astea usurele, de gagici, eu sunt cea dintai!

The Monika said...

ma scuzati, sa ma prezantez: The Monika. eu vreau sa te scot la cafea si am dat-o anonima ;)

Unknown said...

Se pune de un cafe? Unde? :-)

Oana Dobre-Dimofte said...

Cu atatea invitatii la cafea, parca vad ca tot de la aparatul din hol o sa beau espresso... :(

Oana Dobre-Dimofte said...

Lucian, this time it's girls' night out. :)

Unknown said...

Fara suparare, Oana... Am pus o intrebare legata de loc, nu de motive. :P

Oana Dobre-Dimofte said...

Locul il fixeaza fetele, ca ele m-au invitat. :)

Anonymous said...

:)) Inseamna ca nu sunt singurul. Si pe mine m-a terorizat unul circa doua saptamani cu 50 de mesaje pe zi numai pe blogul meu. Altele le-a imprastiat peste tot, chiar si pe site-ul ziarului la care lucrez. Norocul meu ca la alte bloguri a fost respins, nu si la ziar, unde poate oricine sa te injure si apare. Libertatea totala. Numai ca eu l-am si depistat pe individ. Si cu prima ocazia am sa-i povestesc despre tine in timp ce-i bat neuronul cu tocul de la pantofii tai:)). Mare criminal in libertate sunt:).

Anonymous said...

ai cam multe in comun cu elena basescu...colege de suferinta pe podul grant, acelasi parfum preferat(Lolita Lempicka)...pe cand si tu un vuitton, doua?

Oana Dobre-Dimofte said...

Vuitton? Niciodata! Urasc hainele, accesoriile si orice cu logo-uri!

Anonymous said...

everyone should know that oana is a lady...

she's "The lady" :D

Anonymous said...

lady di?