Wednesday 19 December 2007

Cel mai cretin comunicat de presa...

...pe care mi-a fost dat sa-l citesc in viata mea a aparut azi pe Hotnews. Citez din el, sa simtiti si voi cum vi se flambeaza brusc creierul:
"Biroul de presa al PNL este imputernicit sa precizeze ca toate informatiile difuzate de agentia de presa Hotnews sunt simple stiri inventate, menite sa manipuleze opinia publica.
A devenit o practica a acestei agentii citarea unor asa-zise surse anonime pentru difuzarea unor dezinformari si speculatii in locul stirilor autentice.
Daca informatiile ar fi adevarate si nu ar fi vorba decat de stiri fabricate, agentia de presa Hotnews ar fi citat persoanele care le-au pus in circulatie"


Doua observatii:
1. Autorul comunicatului nu e agramat. E a-semantic, daca pot sa zic asa. Adica toate-toate stirile sunt inventate? Si alea despre PNL?
2. Cand liberalii au adus la rang de arta soptitul pe surse, tocmai ei s-au gasit sa-l acuze?

6 comments:

Piticu said...

oana mi-ai facut ziua extraordinara :)))
hhahahhahahah


stai sa mergem pe blogul dianei sa avem parte de reactii ;)

Anonymous said...

Oana, peneleul se referea la alt hotnews (www.hotnews.it) si aia chiar ca sunt neseriosi :)

Acum serios, cu tupeul pe care-l au unii politicieni crezi ca sursa ori dovada clara palpabila, cu poze, filmari, inregistrari, etc, ar dovedi ceva?
Vor sti intotdeauna sa o dea cotita :)

Anonymous said...

Oana, ai dreptate! Nu toate-toate stirile sunt inventate! Mai sint si altele autentice. Dar ca sa discern, trebuie sa consum un oaresce disconfort la care nu intotdeuna sint dispus. De aia nu citesc Oficina!

Adriana said...

Felicitări, ai primit o leapşă! :P

Anonymous said...

Pacat!

Anonymous said...

am vazut unul mai cretin ala al Realitatii Media care s eretrage din CRP